2011/2012

10 10a 10b 10c
24 października 2012
NIE BĄDŹ TAKA. POKONAJ RAKA – kampania społeczna
Patronat honorowy Prezydent Miasta Łodzi Pani Hanna Zdanowska. Będzie się działo Zapraszamy!
9-nie-badz-taka-pokonaj-raka-2012 9
 03 października 2012
Fundacja skorzystała z zaproszenia Pełnomocnika Rządu ds Równego Traktowania Pani Agnieszki Kozłowskiej-Rajewicz i uczestniczyła w Konferencji Regionalnej w ramach Projektu „Równe Traktowanie standardem dobrego zarządzania”. Panel dyskusyjny zatytułowany ”Osoby niepełnosprawne intelektualnie uczestnikami rynku pracy”. Serdecznie polecamy publikację „Praktyczny poradnik savoir-vivre wobec osób niepełnosprawnych”.

FESTYN TWÓRCZY – ŁODZIANKI W MANUFAKTURZE – uczymy samobadania piersi

10 czerwca 2012
BIEG KOBIET
Nawet w nocy uczymy samobadania piersi!

NOC KOBIET Akademicki Ośrodek Inicjatyw Artystycznych w ramach Łódź Miastem Kobiet – Nasze wystąpienie o godz 1:20 Zapraszamy!

23 maja 2011
PIERWSZE URODZINY FUNDACJI
Dzień matki i córki w siedzibie fundacji przy ul. Powojowej 25 w Łodzi o godz 17:00
Głównym tematem będzie profilaktyka raka szyjki macicy i nauka samobadania piersi, ale nie tylko będzie też coś dla urody!
1-s6000039 2-s6000035 3-s6000036

30 kwietnia 2011

Łódzka Fundacja KOCHAM ŻYCIE w Stefie Kobiet w Atlas Arenie. Zapraszamy wszystkie Panie na zajęcia z profilaktyki raka szyjki macicy i raka piersi.
30 kwietnia 2011 godzina 17:00.  Bandurskiego 7.  Musisz tam być!!!

dzień miesiąc 2011
Dzisiaj odwiedziłyśmy Liceum Ogólnokształcące nr XXIV w Łodzi w ramach akcji JESTEŚ MŁODY – BĄDŹ ZDROWY!  Zajęcia dotyczył profilaktyki i wczesnego wykrywania raka piersi. Spotkałyśmy się z pięcioma klasami to łącznie ponad 100 uczniów.   A to dopiero początek!
2-2011

dzień miesiąc 2011
Kochamy życie,
Kochamy las,
Kochamy się śmiać,
Kochamy ludzi,
Kochamy dbać o swoje zdrowie, kondycję psychiczną i fizyczną. Dlatego biegłyśmy po lesie w Arturówku biorąc udział w X Biegu Kobiet organizowanym przez Stowarzyszenie Sportu Kobiet.
bieg-2011